Curățenie generala

Curățenie generala

Lux Clean ofera servicii profesionale de curatenie generala pentru spatii publice si private. Executam cu garantia calitatii: curatenie generala birouri, curatenie generala apartamente, curatenie generala spatii comerciale, curatenie generala case, curatenie generala institutii de invatamant si sanatate.
Servicii profesionale de curatenie generala birouri, locuinte si spatii comerciale
Curatenia generala a devenit o adevarata corvoada pentru toti. Lipsa de timp, oboseala, suprasolictarea ne determina sa amanam curatenia generala fie ca vorbim despre curatenia generala a casei sau a apartamentului nostru, fie ca vorbim de organizarea si bugetarea pentru operatiunile de curatenie generala a biroului sau a spatiului comercial pe care il administram. Cea mai buna rezolvare a acestor probleme ar fi apelarea la o firma specializata.


Serviciile noastre includ:

  • Spalarea mochetei sau a covoarelor, tapiteriilor si scoaterea petelor
  • Spalarea mecanizata a pardoselilor dure si ceruirea lor
  • Spalarea geamurilor, pervazurilor, usilor, tocurilor si balustradelor, curatarea mobilierului si a aparaturii de birou
  • Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, a oficiilor

Curatarea de praf a peretilor, dezpaienjenire Lux Clean ofera servicii profesionale de curatenie generala casa, curatenie generala birou, curatenie generala spatii comerciale. Operatiunile enumerate in pagina pentru serviciul curatenie generala au caracter general. In functie de nevoile si doleantele clientului fiecare spatiu primeste servicii personalizate.


Preturi curatenie generala

PREŢURI ÎNCEPÂND de la 5 RON/m² – Programări la telefon: 0744 255 255